ΔΕΚΑ
ΑΕΒΕ
ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ
Η εταιρεία ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ- Δεσύλλας και Καπαρουδάκης, δραστηριοποιείται στην Εισαγωγή & Εμπορία Οργάνων Μέτρησης – Αυτοματισμού & Βιομηχανικών Ειδών εδώ και 80 χρόνια, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά γνωστούς ηγετικούς οίκους & κατασκευαστές προϊόντων και υπηρεσιών σχετικά με την Πίεση, Θερμοκρασία, Ροή, Στάθμη, Υγρασία κ.α.

Η μητρική εταιρεία με την επωνυμία Δεσύλλας και Καπαρουδάκης ΟΕ ιδρύθηκε το 1940 από τους Παναγιώτη Ι. Δεσύλλα και Μιχάλη Α. Καπαρουδάκη.

Το 1980 παραχωρήσαν τη θέση τους στους διαδόχους τους, Γιάννη Π. Δεσύλλα και Ανδρέα Μ. Καπαρούδακη. Οι τελευταίοι ιδρύουν τον ίδιο χρόνο την “THERMOPRESS” και το 1990 τη ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ, αναλαμβάνοντας συγχρόνως την αποκλειστική αντιπροσώπευση της WIKA Γερμανίας στην Ελλάδα.

Μετά από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη – για πάνω από δέκα χρόνια – παρουσία στην ελληνική αγορά, και με γνώμονα πάντα την αρτιότερη και συνεπέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ ενισχύθηκε αποφασιστικά με την απορρόφηση της THERMOPRESS, προκειμένου να ανταποκριθεί πληρέστερα στις προκλήσεις των καιρών. Μέσα από το νέο αυτό σχήμα, η ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ συνεχίζει να παρέχει επιτυχείς λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα ναυτιλιακών, βιομηχανικών, εργαστηριακών και κατασκευαστικών εφαρμογών.

Οι έμπειροι συνεργάτες της τόσο στον τεχνικό όσο & στον εμπορικό τομέα, αποτελούν τους πολύτιμους αρωγούς στη συνεχή προσπάθεια κάλυψης των αναγκών των πελατών της, που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

ΟΡΑΜΑ &
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΟΡΑΜΑ

Αρχή μας είναι η επιχειρηματική υπεροχή και ανάπτυξη της Εταιρείας μας να διέπεται από το ήθος και τις αξίες που διατηρούν άρρηκτη τη συμμαχία μας με την κοινωνία, τους ανθρώπους μας και το περιβάλλον.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας, στους ηγετικούς οίκους που αντιπροσωπεύουμε και στην τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας , να προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες λύσεις και άψογη εξυπηρέτηση με στόχο τη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών τους και να χτίσουμε μαζί τους μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και πιστότητας.

ΟΙ ΑΞΙΑΣ
ΜΑΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ
ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
 1. Πελατοκεντρικότητα

  Εστιάζουμε στο συνεργάτη μας και δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας

 2. Ποιότητα

  Αντιπροσωπεύουμε τους καλύτερους προμηθευτικούς οίκους στο χώρο της δραστηριότητάς μας

 3. Τεχνογνωσία

  Έχουμε την γνώση για να προτείνουμε λύσεις που συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των πελατών μας

 4. Αξιοπιστία

  Τηρούμε τις συμφωνίες που κάνουμε στο ακέραιο

 5. Σεβασμός

  Σεβόμαστε τους πελάτες μας και τις επιθυμίες τους

 6. Διάθεση για εξέλιξη

  Είμαστε δυναμικοί και προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τη γνώση και την απόδοσή μας

ΥΠΗ
ΡΕΣΙΕΣ
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Τακτικοί έλεγχοι ποιότητας των οργάνων μέτρησης απαιτούνται σχεδόν από όλα τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας. Υπάρχει, ωστόσο, ένας άλλος πιο πειστικός λόγος για να βεβαιώνετε πάντα την ακρίβεια των οργάνων μέτρησης – Η αίσθηση της ασφάλειας.
10
ΚΛΑΔΟΙ
ΠΕΛ
ΑΤΕΣ
ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ
Στο πελατολόγιο της ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ συμπεριλαμβάνεται η πλειονότητα των Ναυτιλιακών εταιρειών, Ναυπηγείων, Επισκευαστικών Βάσεων, Μηχανουργείων, καθώς και Βιομηχανιών όπως, Χημικών / Πετροχημικών, Τροφίμων, Φαρμάκων, Ποτών κ.α